dissabte, 13 de febrer del 2010

Figures, salts i piruetes

Ara us explicaré les principals figures:
-Carro/cadireta: Consisteix a ajupir-te mentre patines amb els dos peus a terra.

-Canó: Igual que el carro/cadireta, però estirant una cama endavant sense que toqui al terra.

-Àngel: Aixecar una cama, paral.lelament amb el terra, mentre patines (endavant o enrere) amb l'altre.

- Puntada a la lluna: S'estira el peu dret endavant i es colpeja sense gaire força contra el terra, fent un saltet sense gir i caient amb la cama esquerra al terra. 

-Salt del tres o salt anglès: Salt de mitja volta, es comença patinant enrere, s'aixeca la cama esquerre per donar mitja volta i quedar patinant endavant mentre que la cama dreta s'aixeca del terra i es dóna impuls i es salta mitja volta (sempre girant cap a l'esquerre)caient am la cama dreta al terra.

-Metz: Patinant enrere s'aixeca la cama esquerre i aquesta s'impulsa amb el taco contra el terra fent una volta sencera (girant ca a l'esquerre)i caient després amb la cama dreta al terra. 

-Salcow: Patinant enrere, es fa volejar la cama dreta de darrere cap a davant per donar impuls, es posa el taco esquerre al terra i es fa una volta sencera acabant amb el peu dret al terra.

-Flip: Patinant enrere, es creua la cama esquerre per sobre la dreta, després s'aixeca la dreta i es golpeja amb el taco contra el terra, fent una volta sencera i caient al terra amb la cama dreta.

-Ripper / Rittberger: Patinant enrere, es posa la cama esquerra sobre la dreta, quedant mínimamant creuada i amb l'esquerra que està al terra es fa força i es dóna una volta sencera i caient amb la mateixa posició del principi. 

-Turen: Patinant enrere, posició igual que el ripper i es salta una volta completa caient amb la cama esquerre al terra i la dreta ben estirada enrere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada